MySound.bg

Пепа Секса отмъкна сваляча на Азис

30.05.08 / 10:33

Пепа Секса отмъкна сваляча на Азис

Пепа Секса, изпяла хита “Синя прашка”, отмъкна под носа на Азис най-досадния му обожател и го снима в най-новия си клип.

Въпросният сваляч, който сам се нарича Саши, задръсти електронната му поща с розови писма, в които го моли да му помогне да се реализира като гей в София, пише в. "Телеграф" .


“Момчето не е съвсем добре, не го слуша май много главата. Даже си спомням, че по едно време почна да сваля мъжете от екипа, иначе е атрактивен де, к’ви кючеци мяташе”, разказва през смях певицата.

Преди време тя се принуди да си подмени силикона, след като гърдите й станаха квадратни. Саши използвал вече своята “популярност”, като в едно от обръщенията си към Азис се похвалил за участието си в клипа на Пепа. В писмото си амбициозният младеж съветва сценаристите на Азо да изгледат клипа, за да го видят как изглежда.

Парчето “Евтини мераци”, в което Пепа пее “Аз дървото съм го яла, две и двеста съм видяла”, е включено в новия й албум “Набелязвам те”, който до броени дни ще е на пазара в каталога на “Ара Мюзик”.

“Пиперливият текст на песента е на един от главните сценаристи на “Господари на ефира”, споделя засуканата мацка. “Ма аз все такива песни си пея, нали знаеш”, кефи се Пепа, но не пропуска да се ожали и от наградите на списание “Нов фолк”, които се раздадоха преди месец.

“Пак ме прецакаха, мойта песен трябваше да бъде по средата на програмата, а те ме бутнаха накрая. Ама така е - като не съм от ония кифли на Пайнера”, иронично коментира нахаканата македонка, цитирана от вестника.