MySound.bg

Ейлиън Индъстри ще свирят с Министри в София!

30.05.08 / 12:14

Ейлиън Индъстри ще свирят с Министри в София!

Ейлиън Индъстри (Alien Industry) ще свирят с Министри (Ministry) в България!

Ето какво съобщение разпространиха организаторите на концерта "Тангра Мега Рок":

Вече можем официално да потвърдим слуха, който витае от известно време в родните меломански среди. На 12 юли, точно 10 месеца след смъртта на Михаил "Църо" Яланджиев на 12 септември 2007, култовата българска индъстриъл метъл банда Ейлиън Индъстри ще излезе отново на сцена, при това заедно с титаните на стила - Министри!

По време на първата си концертна изява от близо година насам, Ейлиън Индъстри ще взривят публиката в зала "Христо Ботев" в София със 7 от парчетата си, изсвирени в състав Здравко "ZZ" Минев (китара и програминг), Димитър "Фънки" Ковачев (бас), Тери (вокали) и Елмо (програминг; познат и като вокалист на Джъст), а мястото на Църо зад барабаните ще бъде поверено на един от най-талантливите му ученици - Даниел Горанов от Дет Скуад.

По време на концерта, Църо ще бъде почетен по специален начин от Ейлиън Индъстри и организаторите на събитието, "Тангра Мега Рок" и "София Мюзик Ентърпрайсис". Подробностите ще бъдат огласени в скоро време..."

Както вече съобщихме, съставът, в който индъстриъл метъл кръстниците ще разрушат столицата ни, ще включва китаристите Томи Виктър от Пронг и Син Куърин от Риволтинг Кокс, басиста Тони Кампос от Статик-Екс и Асесино, барабаниста Арън Роси от Пронг, клавириста Джон Бекдел (екс-Пронг) и, разбира се, единственият и неповторим Ал Юргенсен на микрофона.
 
Билетите за първия и последен в историята концерт на Министри в България, който ще се проведе в рамките на фестивала "Арена Музика" 2008, струват само 25 лева и се продават в билетния център на НДК и мрежата на TicketPro.bg, в магазини "Orange" и "Vision" в столицата, супермаркети "Пикадили" в София, Варна и Бургас и бюрата на Вестникарска група България в София.