MySound.bg

Билетите за концерта на Уайтснейк и Деф Лепърд свършиха...почти

05.06.08 / 16:55

Билетите за концерта на Уайтснейк и Деф Лепърд свършиха...почти

Всички билети за предстоящото на 4 юли шоу на Уайтснейк (Whitesnake) и Деф Лепърд (Def Leppard) в София са почти изчерпани, според отчитането на наличностите в сайта за тяхната онлайн продажба - "TicketPro".

Скоро би трябвало да разберем дали събитието ще бъде преместено на място с по-голям капацитет.

За тази възможност организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис" споменаха на пресконференция неотдавна.
Междувременно, на сайта за продажба на билети бе публикувана следната новина:
"Поради изчерпване на всички ценови категории билети за концерта на Уайтснейк и Деф Лепърд, Тикетпро България уведомява всички свои клиенти, че от вчера (4 юно) вече са в продажба и билети на цена 50 лв., предназначени за разпространение в деня на концерта. Надяваме се по този начин част от феновете да бъдат удовлетворени и предварително се извиняваме за възникнали проблеми във връзка със закупуването на билети."
Припомняме, че все още е в сила и промоцията "Туборг Грийн Фест 2008". При покупка на бутилка "Туборг" 500 и 330 мл със специална промоционална визия феновете навършили 18 години ще могат да регистрират код от гръбния етикет на кратък номер 1032, достъпен за всички мобилни оператори в страната.

Участниците с валидно регистриран код ще бъдат включени в томболите за билети за концерта на Деф Лепърд и Уайтснейк.

Ще бъдат зарадвани общо 900 късметлии, които ще имат шанса да се наслядят на шоуто, което, поне за сега, е предвидено да се проведе на стадион "Академик" в София.