MySound.bg

Борис Шалк и Грег Нотил разбиват системата

03.07.08 / 10:24

Борис Шалк и Грег Нотил разбиват системата

Борис Шалк (Boris Schalk) и Грег Нотил (Greg Notill) са поредните гости в популярната поредица партита "System Error", организирани от движение "Ренесанс" (Renesanz).

Изявата им е в клуб "Masai", курортен комплекс Златни пясъци, на 5 юли.

Борис печели популярност още през 1998. През годините той допринася много за световния успех на лейбъли като "Skull Tunes" и "Synopsis". Освен собствена продукция, той прави музика и за други техно диджеи и продуценти. През зимата на 2007 решава да се концентрира изцяло върху лични проекти и издава много плочи за лейбъли като "Bitshift", "Inflicted", "Abstract" и собствения "Frown Recordings".

Първият му албум "Mental Disorder" излиза май 2007. През последните 7 години е свирил на много партита и фестивали в цял свят. Стилът му като диджей е същият като продукцията му - безкомпромисно хард техно.

Другият гост на партито е французинът - DJ Грег Нотил. Той продуцира от 14-годишен в различни стилове, преди да се обърне единствено към твърдите индъстиъл саунд. Издавал е за известни лейбъли като "Lifeform", "Working Vinyl", "Artillery", "Crowbar", "Definition Оf Mayhem" и много други.

Неговите пълни с енергия парчета са пускани от най-популярните хард техно диджеи. Сетовете му са насочени изцяло към феновете на бруталния електронен саунд.