MySound.bg

Радио Браво: Мария Илиева е най-стилната българска дама 2008

27.08.08 / 15:46

Радио Браво: Мария Илиева е най-стилната българска дама 2008

Мария Илиева за пореден път получи признание за своя неповторим стил и  класа.

По време на официална церемония за връчване на наградите „Лайфстайл”, провела се във Варна в края на миналата седмица, изпълнителката бе обявена за най-стилна дама и наградена с красива статуетка.  

Наградите „Лайфстайл” се организират от радио "Браво" за четвърти пореден път, като за номинираните в отделните категории гласуват слушателите на радиото.

Певицата не за първи път печели в подобна категория. Тя винаги е впечатлявала медии и публика със своя изискан стил и фино излъчване. Именно затова, освен многобройните престижни награди от музикалните медии в България, Мария Илиева получава и редица специални отличия за стил.

През годините тя е номинирана и печели в категориите „Най-стилна дамска прическа” ("Pantene Beauty Awards" – 2004), „Най-стилна дама” (радио "Браво FM" – 2005), „Жена на годината” (сп. "Грация" – 2006), „Най-стилна изпълнителка” (сп. "ELLE" – 2007).  

След поредицата концертни участия и ангажименти в страната, Мария и екипът  на „Стерео стая” са ангажирани с подготовката на пилотния сингъл на Криста. Тя е първият артист в лейбъла на Илиева.
 
Самата тя работи върху нов проект.