MySound.bg

Танцьор ревнува съпругата си от половинката й в Dancing Stars

14.09.08 / 16:34

Танцьор ревнува съпругата си от половинката й в Dancing Stars

Двама от професионалните танцьори в "Dancing Stars" се оказаха съпрузи. Екипът на шоуто забеляза, че мъжът не пропуска нито една тренировка на половинката си, като за целта подрежда графика спрямо нейния. Танцьорът признал, че ревнува съпругата си от звездния й партньор в шоуто, който е един от най-сексапилните мъже в България.   

Четиринайсетте звездни двойки в "Dancing Stars" вече са готови с хореографията на танците, които ще представят в първия епизод на шоуто на 22 септември от 20.00 часа по "bTV".

От известно време насам те имат и лоялна публика – техни роднини и приятели започнаха редовно да посещават репетициите, защото през последните две седмици това се оказва единственият възможен начин да се видят с близките си.

Самите участници признават, че напълно са се отказали от стандартното си ежедневие и тренират дори повече от предварително заложените в програмата часове.

Много от танцьорите са с мазоли и превръзки на краката, но инструкторите уверили "bTV", че това неудобство напълно ще отшуми до старта на шоуто в ефир.