MySound.bg

Street Dance School с нови зали за танци

20.09.08 / 00:01

Street Dance School с нови зали за танци

"Street Dance School The Center" се разширява.

Най – голямото училище за денс в България се разраства: неговите профилирани в съвременните хип-хоп танци специалисти правят още една крачка за приобщаването към "черната" култура.

Елитното заведение, разполагащо с шест зали в три български града (София, Варна и Стара Загора), отваря още една зала в столицата.

Откриването на “Pachoville” ще се състои днес следобед от 16.00 ч. на адрес  ж.к. „Стрелбище”, ул. "Йордан Йовков" 13 – в спортната зала.

Светлините на прожекторите този път са насочени към един от най–младите хореографи на "SDS The Center"  – Пачо.

19-годишният ПламенПачоАндреев е един от основните хореографи на софийския състезателен отбор "Dem Idols". Неговият тим е финалист от тазгодишното световно първенство по хип-хоп танци, проведено в Бремен, Германия. “Pachoville” ще даде началото на поредица от откривания на нови танцови зали, които ще присъединят градовете Пловдив, Велико Търново и Русе към хип-хоп картата на България.

Дните, в които всеки желаещ да посещава любимите си танци, са 6 от седмицата.

Графикът на „Pachoville” е изработен така, че да допълва този на основната зала "SDS The Center". Нещо повече – обособяването на Пачо в отделна зала ще даде правото за творчески и стилистичен избор на всички, обучаващи се в курсовете.

Възможността да работят с повече от един хореограф и неговия специфичен стил са сред основните приоритети на инструкторите в "SDS The Center".

Целта е максимален брой участници да намерят своето най–точно място в хип-хоп танците, да имат повече от една алтернатива.

Идеята е подкрепена от Мишо Шамара - Биг Ша, Групата, водещия на "Black Chart" на "City TV" – MVP, Йънг Би Би ЙЪнг, бийтбоксърът Ред Уан.

Повече информация: в сайта www.csdance.net, както и в "MySpace" на адрес – www.myspace.com/sdsthecenter.