MySound.bg

Майк Джонсън меси баница в новото парче на Дийп Зоун

07.10.08 / 15:20

Майк Джонсън меси баница в новото парче на Дийп Зоун

Майк Джонсън от Ту-Фор Фемили (2-4 Family) е един от основните герои в новото видео на песента на Дийп Зоун (Deep Zone) – “Лесно се възбуждам”.

В лентата екзотичният певец се е превъплътил в ролята на… баничар и е облечен единствено с готварска престилка. В същото време той демонстрира умения, които могат да му донесат награда за “най-секси точене на тесто”, видимо вдъхновен от провокативното възбуждащо денс звучене на песента.

Майк е автор на текста към английската версия на парчето – "Let The Music Move Ya", която скоро ще бъде издадена в световен мащаб.

Видеото към “Лесно се възбуждам” е пълно и с други интересни моменти – в голяма част от песента певицата Йоана е яхнала огромна триметрова бас колона, манекенка, облечена в национална носия прави съблазнителен стрийптийз, а DJ Диян демонстрира музикалните си умения на уникална грамофон-китара, създадена по поръчка.

Всяка секунда от видеоклипа е запазила тона на провокативното, секси и актуално звучене и настроение на самата песен. Режисьор на клипа е Кирил БожиловКико, който работи и по видеото на “DJ, Take Me Away”.

Всичко това недвусмислено означава, че след около година от издаването на последното си парче – “DJ, Take Me Away”, Дийп Зоун са готови да се завърнат в радио и тв-ефира с чисто нов, стопроцентов хит, прогнозират от "КА Мюзик +"

Кадрите към “Лесно се възбуждам” можете да гледате и на http://vbox7.com/play:39a2b4a2