MySound.bg

DJ Рейнър Трюби вдига адреналина преди Рошийн Мърфи в София

08.10.08 / 00:16

DJ Рейнър Трюби вдига адреналина преди Рошийн Мърфи в София

DJ Рейнър Трюби (DJ Rainer Truby) ще подгрява шоуто на Рошийн Мърфи (Roisin Murphy) в България на 6 ноември.

Бившата фронтдама на Молоко (Moloko) ще пее в столичната зала "Универсиада" по повод 400 години "Bushmills".

DJ Рейнър Трюби се прочу като един от маститите Форест Майти Блек. Не по-малък обаче е успехът му като член на Трюби Трио. Характерно за неговия стил е разнообразието - от джаз до джаз-бразил, от ню диско и буги до трип-хоп и даунбийт.

Диджеят е обсебен от винила и е автор на популярната в цял свят джаз-бразил-фюжън компилация "Gluecklich", както и на селекцията "Nitrogen - Trip Hop Sources From the Past" в съавторство с Пласибо и влиятелния басист- експериментатор Михаел Бюнд (или Майк Палаганда), двигател на мрачните банди Медуза, Сириус и Найн Дейс Уондър.

Това е първа изява на Рейнър у нас.

От началото на самостоятелната си кариера Рошийн неизменно изненадва своите почитатели с индивидуален стил и изтънченост, артистичност и автентично звучене. Българските фенове могат да очакват екстравагантно и запомнящо се шоу с много специални сценични ефекти, припомнят организаторите от "Bushmills" и "Cotton Records".

Промоционалните 800 билета са на изчерпване. До края на тази седмица предстои пускане на други - с нови цени.

Все още в мрежата на Eventim, Билетен център, НДК, София, веригите от магазини "Германос" и "Пикадили" могат да се намерят промоционалните предложения - за терен (правостоящи) от 35 лв. и за седящи места от 45 лв.  

Новите билети за шоуто ще са на цени от 45 и 55 лева.

100 щастливци ще могат да бъдат на концерта на Рошийн безплатно. Условието е да закупят бутилка "Bushmills" с промоционален стикер от търговската мрежа и да изпратят верен отговор на въпроса „На колко години става "Bushmills?” до 26 октомври.

"Bushmills" пък - от своя страна, обещават да подарят и 400 юбилейни топки за ръгби.

Марковият алкохол е спонсор на Националния отбор по ръгби на Ирландия.