MySound.bg

Джина Стоева на корицата на новия брой на списание АННА клуб

09.10.08 / 11:07

Джина Стоева на корицата на новия брой на списание АННА клуб

Джина Стоева на корицата на новия брой на списание "АННА клуб".

Ето подробностите за участието й в октомврийското издание от авторите му:

"Дойде есента, а с нея не само дъждовното време, но и сезонът на риалити предаванията. Един от най-впечатляващите тв продукти безспорно е "Survivor". Изкуството да оцелееш, което демонстрира Джина Стоева – една от най-атрактивните участнички в предния сезон, ни провокира да я поканим да украси корицата на октомврийския брой на списание "АННА клуб".

Една година след екстремното си приключение в Доминикана, чаровната дива жъне все по-големи успехи на музикалната сцена. Наскоро тя зарадва не само почитателите на поп фолка, но и любителите на македонската песен, издавайки първия си фолклорен албум.

В интервюто за списанието гласовитата дама от Русе споделя за своите пристрастия към музиката и спорта, мнението си за идолите и подражанието и категорично заявява: “Харесва ми да съм различна!”. Изпълнителката на “Ара Мюзик” впечатли целия екип със своята естественост, както и с умението си да позира като професионален модел пред обектива на фотографа Данаил Щърбанов. Тя смени четири изискани тоалета, подбрани от стилиста Орлин Христов.

В новия брой ще намерите и материали за Христо Запрянов, Джоан Ролуинг, Даниел Радклиф и други.

И още: "Подготвили сме и ценни съвети за привлекателност и както отговор на въпроса дали само красотата е необходима за успеха. За постиженията ти на любовния фронт, предлагаме тест, с който да разбереш доколко познаваш мъжете."