MySound.bg

Подпали се тур бусът на Холи Моузес и Бенедикшън

13.10.08 / 11:39

Подпали се тур бусът на Холи Моузес и Бенедикшън

С наближаването на концерта на Холи Моузес (Holy Moses) и Бенедикшън (Benediction) в София, от лагера на групата пристигат все повече новини.

Ето и най-актуалната порция:

"Най-сетне отново сме онлайн. Вече повече от седмица сме на турне в Източна Европа, а нямахме Интернет. Междувременно се случиха толкова много неща...

След шоуто в Острава потеглихме към Лайпциг, но едва след 6 км се наложи да спрем, тъй като охладителната система на буса ни се повреди. Казаха ни, че ще дойде човек да я поправи. Чакахме го 8 часа. Трябваха му още 7 часа, за да отстрани проблема, така че се наложи да отменим концерта в Лайпциг.

Отседнахме в един хотел, взехме си душ и се настанихме в бара заедно с момчетата от Бенедикшън и Номинон. По едно време Майкъл отиде до буса, за да вземе нещо. Добре, че го направи, тъй като возилото се било подпалило! Честна дума, пламъците се издигали доста високо, но Майкъл ги изгасил в последния момент, точно преди целият бус да изгори. Бяхме тотално шокирани.

Като оставим това и някои неуредици в организацията настрана, всичко върви чудесно. Имахме страхотни концерти в Чехия, Словакия и Полша. Всичките 20 членове на групите и екипите ни сме хремави, но в добро настроение!"

Остава да се надяваме, че и клуб "Blue Box" в София ще се нажежи до червено в петък, 17 октомври, когато трите групи ще пристигнат с опожарения си бус за концерт в столицата ни.