MySound.bg

Стерео ЕмСис в оригинален лайн-ъп на шоуто у нас!

11.11.08 / 23:08

Стерео ЕмСис в оригинален лайн-ъп на шоуто у нас!

Стерео ЕмСи'с (Stereo MC's) ще изнесат концерт у нас в оригиналния си състав на 11 ноември.

На сцената в столичната зала "Фестивална" групата ще излезе начело освен с емблематичния фронтмен Роб Бърч и електро гуруто Ник Халъм, и беквокалистките Рейчър Бърч и Кат Кофи, която участва в дебюта "33-45-78" (1989).

Те ще презентират чисто новия си албум - двойния проект "Double Bubble" (2008). В него се подвизава и автентичният дръмър Оуен Иф, когото също ще видим у нас.

Видеото към пилотното му парче - "Black God" тръгва премиерно у нас в предаването за нова музика "Coca-Cola Future Hits" по телевизия "City" утре.

От същата дата клипът може да бъде гледан ексклузивно и във "Vbox7". Парчето има и уникален ремикс от актуалния диджей Фед ла Гранд.

Подобно "Paradise" (2005), "Double Bubble" излиза в каталога на собствения лейбъл на групата - "Grafitti".

"Нещо не е по-хубаво за артиста от това да има пълна свобода на действие, да е независим", казва Робърт Бърч.

През пролетта и лятото Стерео МС'с стартираха новия концертен сезон с няколко гига в Англия, участия на фестивалите "Croydon Summer Festival", "Mooves Festival Innsbruck", "Free Fat Fest" и "Blue Balls Festival Lucerne" и изнесоха впечатляващ шоут в Киев на 25 май.

Турнето в подкрепа на горещия албум стартира от Москва на 9 ноември. Европейската обиколка на Роб Би и Ко. ще продължи до 20 декември, включвайки 20 концерта.

Това е трета визита на англичаните у нас. Предишните два концерта (2002 и 2005) преминаха с феноменален успех, затова и групата обещава гигът й да бъде още по-ударен и завладяващ, съобщават организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

У нас Стерео МС'с ще свирят и всичките си хитове 1992 насам като "Connected", "Deep Down & Dirty", "Step It Up" и др.

Стерео емситата пристигат в България в деня преди концерта.

Билети за концерта могат да бъдат закупени на цени от 30 лв. от касите на "Тикетпро" в цялата страна, Билетен център,НДК, и онлайн на www.ticketpro.bg.

В деня на шоуто ще струват 40 лв.