MySound.bg

Сахара атакуват с първи сингъл

30.10.08 / 15:36

Сахара атакуват с първи сингъл

Момичетата от Сахара са готови с първия си сингъл. Триото ще  атакува родните музикални класации със “Strictly For Us”.

Песента  е от каталога на "Universal Music", а аранжиментът е на Мага. Съвсем скоро ще бъде заснето видео към нея. Момичетата преминаха през дълъг етап на подготовка с известни музикални педагози, ходиха на  уроци по солфеж и вокално пеене.

Оказва се, че те съвсем не са случайни и имат доста сериозен музикален опит зад гърба си.

Ивелина
е първокурсничка в НБУ, класирала се на първо  място  в специалност поп и джаз пеене. Носителка е на първа награда в много международни музикални конкурси сред които „Сарандев” в гр. Добрич, „Златната рибка” – Варна,  „Звездички” – Златни пясъци.

Нина  е победител в класацията „Хит минус едно” за месец април 2006 и завоюва  третото място в годишната класация на същата година.Тя е любимка на Лили Иванова, спечелвайки "Гран При" на конкурса, организиран от примата на българската естрада в родния й град Кубрат – „Медени звънчета”. 

Боряна още с първото си излизане  на сцената, когато е едва на 11 години, печели второто място. Същата година е лауреат на конкурса „Младежта на планетата” в Москва, следват няколко първи награди от няколко международни конкурси и фестивали в Италия, Сърбия, Украйна. Само в една година е носителка на четири първи награди.

Ивелина
, Нина и Боряна се оказаха страхотен екип, бързо се сработиха и с малкото помощ от страна на музикалните педагози,  ще се превърнат в новите звезди на България, твърдят продуцентите им "Жокер Медия".  Въпреки годините си, момичетата се държат много професионално.
 
Продуцентите съобщават още, че  триото има клубен репертоар от авторски песни и кавъри по известни парчета.