MySound.bg

Скорпион ухапа два пъти вокалиста на Дет Кеб Фор Кюти

04.11.08 / 17:39

Скорпион ухапа два пъти вокалиста на Дет Кеб Фор Кюти

Фронтменът на инди рок групата Дет Кеб Фор Кюти (Death Cab For Cutie) Бен Гибард е ухапан два пъти от скорпион, минути преди да се качи на сцената за шоу в Сан Диего.

Подробности за случилото се разбираме от блога на басиста в групата Ник Хармър: "Докато се приготвяхме да излезем на сцената, Бен започна да си oбува сценичните панталони, които бяха на закачалка в гардероба ни. Той си ги сложи и усети, че нещо го е ухапало два пъти по бедрото. Свали ги и този тип, скорпионът, се появи. Всички изпищяхме. Скорпион беше последното нещо, което можех да си представя, че ще излезе, пълзейки от неговите гащи. Бен каза, че се чувства добре, но ние повикахме спешен екип и те го прегледаха. Потвърдиха, че му няма нищо и можем да продължим нормално с концерта. Аз все още не съм сигурен, че той е 100% добре, защото никой не елиминира възможността скорпионът да е радиоактивен и сега Бен да развие супер сили. Затова ще го наглеждам, за всеки случай..."

На следващия ден Дет Кеб Фор Кюти са принудени да отложат участието си в Лос Анджелис, но по различни причини. Проявили са солидарност към протестираща организация, която недоволствала за договор, сключен със собственика на залата, в която Бен и компания трябвало да свирят.