MySound.bg

Дзен: Японски филми и DJ Кръш в естетска комбина на партито

06.11.08 / 15:29

Дзен: Японски филми и DJ Кръш в естетска комбина на партито

В духа на комбинацията три в едно, играчите от "Play Events" са подготвили три изненади за гостите на първата японска вечер в клубния живот на София – "Japanight".  

Освен самото парти, организаторите са подготвили и специална селекция от японски класически филми, както и култови манга ленти. За целта една от залите на Парти център "4 км" ще бъде преобразена в киносалон на 8 ноември.

Заедно със самурая на японската музикална сцена - DJ Кръш (DJ Krush) и Тери Райън от британското брейкбийт дуо Атомик Хуулиган (Atomic Hooligan), на събитието ще има и българско участие- диджеите Чавес ("Cotton Records") и  Стоян.

DJ Чавес ще подгрее публиката със селекция от плътен бас и начупени ритми.

Той е един от първите брейкбийт и дръм-ен-бейс диджеи у нас. Участвал е в редица престижни фестивали в Словения, Турция и Холандия заедно с Голди, Стака Бо, Дарън Прайс, Кей-Клас, Нейд, Фючър Лууп Фаундейшън и др.

След него на сцената ще се появи DJ Кръш. Едва ли някой може да категоризира музиката му, защото като истински дзен- майстор, той миксва най-доброто от всичко, което привлече вниманието му, с азиатски мистицизъм, създавайки свой собствен стил -  любопитен и привлекателен.
 
След  японския хип-хоп мистицизъм, публиката ще бъде наелектризирана от разчупените бийтове на Атомик Хуулиган, включени в новия им албум "Sex, Drugs And Blah Blah Blah" (2008).

Половинката от английското дуо обещава да не изневери на имиджа си на един от най-добрите хип-хоп и скреч диджеи. За най-неуморимите DJ Стоян ще пуска след сета на Тери - до изгрев слънце.
 
Билетите за шоуто се продават в мрежите на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg на цена от 20 лв.