MySound.bg

Пинк пристига в София, придружавана от баща си, който е неин личен мениджър!!!

19.06.07 / 15:16

Пинк пристига в София, придружавана от баща си, който е неин личен мениджър!!!

На 1 юли (неделя) на столичния стадион Акедемик хиляди меломани ще присъстват на един от най-зрелищните и атрактивни спектакли в музикалната история на България! Мегазвездата на световния поп-рок Пинк пристига в София, за да направи впечатляващ концерт, зареден с много атракция и емоции!

Концертът на Пинк в България се организира от София Мюзик Ентърпрайсис, с подкрепата на Туборг, Вивател и Кока Кола.

Чаровната блондинка пристига у нас, придружена от баща си, който от дълги години е нейн личен мениджър. Още от времето, когато Пинк е едва 14-годишна, г-н Джеймс Мур поема артистичната й кариера и вещо посочва на талантливата си дъщеря пътя към успеха. Той има богата музикална кариера на блус китарист и както самата Пинк често споделя, това е човекът, допринесъл най-много както за нейната кариера, така и за изграждането й като личност.

Известна на цял свят с атрактивната си визия и сценично поведение, младата изпълнителка залага на нестандартното и в личния си живот. Едно от най-любопитните доказателства за това е оригиналният начин, по който тя предлага брак на настоящия си съпруг Кери Харт - известен състезател по мотокрос. По време състезание, на една от обиколките, секунди преди той да мине покрай нея, Пинк вдига голяма табела с надпис „Ще се ожениш ли за мен?”. За да е сигурна, че я е разбрал правилно, на следващата обиколка тя показва втора табела „Сериозна съм!”. През януари 2007 атрактивната двойка официално сключи брак.

Мегазвездата Пинк пристига в деня на концерта си у нас и заедно с 50-членния си екип от музиканти, балет и технически специалисти ще отседне в изискан 5-звезден хотел. За престоя си в София Пинк е пожелала в апартамента й да бъде доставена актуална американска преса, за да следи отблизо родните и световни новини. Освен това хотелската й стая и гримьорната трябва да бъдат аранжирани с живи палми и свежа зеленина.

На специално място на стадиона ще бъде обособена просторна гримьорна по желание на Пинк задължително трябва да бъде обзаведена с червени кожени мебели и четири големи огледала във всеки ъгъл на помещението. Звездата не желае в гримьорната й да се сервира храна. Тя иска единствено кристални чаши за вино, две бутилки луксозно червено „Шато Марго” и плата с изискани френски сирена. В непосредствена близост до гримьорната на Пинк ще бъде обособена и гардеробна с огромни огледала.

Пинк е известен защитник на животните и категорично се обявява срещу всякакви интервенции срещу тях. Едно от най-силните доказателства за това е, че тя никога не е яла месо и изискванията й за храна включват вегетариански ястия от зеленчуци и картофи. По желание на певицата в специалната кетъринг зона ще бъдат приготвени традиционни български ястия без месо - сирене по шопски, баница, пълнени запечени картофи, тиквички, цедено кисело мляко и други. Интересна подробност около кетъринга на звездата е желанието й да бъдат осигурени пресни ненарязани зеленчуци, с които тя сама да си направи салата.

Интересът към концерта на Пинк от страна на българската публика е огромен, но билети за шоуто на цени от 30 до 50 лв. все още могат да бъдат закупени от :

Билетен център НДК
Онлайн на www.ticketpro.bg
Касите на Тикетпро и неговите партньори в цялата страна
Музикани магазини Вижън (София), Мюзик Център и Рок Шоп (Пловдив), Саунд Гардън (Бургас), Медуза (Велико Търново) и Млад Техник (Сливен)