MySound.bg

Стерео ЕмСис ще гостуват на Dancing Stars в понеделник

07.11.08 / 17:18

Стерео ЕмСис ще гостуват на Dancing Stars в понеделник

Стерео ЕмСис (Stereo MC's) ще бъдат сециални гости на "Dancing Stars" в понеделник.

Британската електро-фънк-хип-хоп формация ще изпълни на живо в залата на шоуто най-новия си сингъл - “Black Gold”, а и ще разкрие любопитни моменти от английското издание на шоуто – "Strictly Come Dancing", което в момента тече на Острова.

Поп-фолк певицата Алисия и актрисата Аня Пенчева са двете звезди, които се завърнаха в играта снощи.

Дамите и техните партньори трябваше да се справят с конкуренцията на Галена  (втора след Илиана Раева според гласуването в сайта www.dancingstars.btv.bg с 24,87% от интернет вота) и Ники Кънчев.

Танцът на Алисия беше перфектно изпълнен според журито и получи суперлативите на публиката и най-вече на Нешка Робева, която сподели, че певицата е надминала себе си с последните си две излизания в шоуто.

Въпреки по-неубедителното си представяне Аня Пенчева получи страхотна зрителска подкрепа, без значение, че именно зрителите отказаха да я оставят в битката по време на последните елиминации миналия четвъртък. Така двете отново ще се борят за титлата “Крал и Кралица на бала”.

В понеделник звездите ще заложат на нестандартни хореографии в различните стилове танци – джaйв, пасо добле, танго, валс и др.