MySound.bg

Салса маниаците вече си имат 24-часов телевизионен канал

10.11.08 / 13:41

Салса маниаците вече си имат 24-часов телевизионен канал

"LatinaF" е първата българска телевизиа, специализирана за горещи ритми.

Епидемията на салса манията завладя отдавна България, но освен едно-две специализирани радиопредавания феновете на латиното у нас нямат кой знае какви възможности да слушат и гледат любимата си музика, писа в "24 часа".

С "LatinaF" жаждата за екзотични ритми вече може да бъде утолявана 24 часа в денонощието. Новият политематичен ТВ канал, който се разпространява по  кабелен път и е с национално покритие, е версия на вече утвърдена световна форма.

Освен основния компонент - латиномузика, "LatinF" залага на образователни предавания, ТВ филми за различни народи и култури, атрактивни игри и състезания, класации, концерти и не на последно място - екзотична кухня.

Макар че са идоли у дома, повечето от звездите на латиното са малко познати в w нас. За тях зрителите ще научат повече от специализираните предавания и  интервютата в ефира.

За разлика от Франция и Испания например, където латино диаспората е многолюдна и съвсем естествено поражда необходимостта от подобен канал, у нас потенциалният зрител далеч не е само от Латинска Америка.

Освен в запалените по латино танци "Latina F", ще се цели в приключенски настроените зрители, отворени и любопитни към екзотични култури и приключения.