MySound.bg

Ъпсурт с абсурдна премиера на новото си видео

06.12.08 / 20:50

Ъпсурт с абсурдна премиера на новото си видео

Продуцентите на Ъпсурт подготвят уникална за България кампания за представяне на новото видео на хип-хоп триото.

Парчето е вече популярното "Допинг тест".

В продължение на два месеца екип от специалисти разработва проект за сайта www.upsurd.bg, на който кадрите ще могат да се гледат ексклузивно в периода от 8-до 12 декември. Интернет страницата на Ъпсурт е без аналог, изключително интерактивна и заредена с десетки изненади за феновете. В момента там могат да се видят кратки клипчета, разкриващи отделни части от мейкинга на видеото.

Сингълът, дует с Дичо, беше представен премиерно на наградите на ТВ ММ, а във видеоверсията, заснета от режисьора Стоян Радев, участва и балет Нова. Според продуцентите от "Free Agents" това е най-забавното видео за 2008, след клипа за партийния конгрес на БСП.

Проектът е заснет в зала "Фестивална". Снимките продължили цяла нощ. Стоян Радев споделя, че има достатъчно материал, който показва живота като нелепа напредвара, скачане с брашнени чували и лутане в пустотата на материалното... разбира се, с известна доза делириум.

„Нагледахме се на какви ли не глупости през последната година. Хора, полудели от лесно спечелени пари, желанието за известност, употребата на твърде много некачествени наркотици. Това е пародия в стил "френски бардак отпреди Гилотината" в абсурден микс със спартакиадите отпреди 10 ноември”, казва Ицо Хазарта.

„Нямаме избор – в тази страна сме обречени още дълго да ни слушат и гледат, колкото и да не ни се иска", допълва в типичния си тон Бъч, като сочи към надпис в зала "Фестивална" от 1976. На нея пише: "Спортът за един мирен свят".

„Пийте повече витамини и енергийни напитка!”, обажда се някъде от мъглата Бат Венци.