MySound.bg

Сергей Станишев подкрепи Елена Йончева в Dancing Stars

09.12.08 / 16:09

Сергей Станишев подкрепи Елена Йончева в Dancing Stars

Вчера се състоя полуфиналът в "Dancing Stars". Всяка от двойките представи по два танца, като в първата част те трябваше да представят по един, който не са изпълнявали до момента. Във втората част на шоуто звездите предложиха фрийстал хореографии.

Специални гости на танцувалната надпревара бяха генералният директор на "bTV" – г-жа Вики Политова, и премиерът Сергей Станишев. Той беше в шоуто, за да подкрепи журналистката Елена Йончева. Веднага след нейното изпълнение той сподели, че е постигнала доста голям напредък от старта на шоуто до момента и че още в началото е обещал да я подкрепи лично, ако стигне до този етап на надпреварата.

Въпреки премиерската подкрепа, Елена Йончева зае последното място във временното класиране преди последните елиминации след два дни. Останалите четири двойки получиха по равен брой точки и заедно заеха първата позиция. В края на шоуто стана ясен и танцът, който ще определи победителя в първото българско издание на "Dancing Stars" – салса.

В четвъртък петте двойки ще се борят за място на големия финал, който е в понеделник, а една двойка ще напусне битката броени дни преди нейния край.

Специални гости на танцуващите звезди ще бъдат финалистите от първите две издания на "Music Idol".