MySound.bg

Пръкна се още един Хенсън

10.04.07 / 17:22

Пръкна се още един Хенсън

Най-големият брат от триото Хенсън Айзък и неговата съпруга Никол се сдобиха с първото си дете. Новото попълнение на клана на Хенсън е момче и се нарича Кларк Еверет Хенсън. Момченцето се родило с тегло 4 кг. на 3 април в болницата в родния град на Айзък, Тейлър и Зак - Тълса, Оклахома.

„Неговото раждане е вдъхновение за мен и знам, че присъствието му в живота ми ще продължава да ме зарежда творчески”, каза щастливият татко на официалния сайт на групата http://www.hanson.net.

Най-големият брат от нашумялото в края на 90-те трио се ожени последен от групата. Средният брат Тейлър (24 г.) се венча за съпругата си Натали през 2002, а най-малкият, Зак (21 г.) се задоми през юни миналата година.

След щастливото събитие, изпълнителите на хита “Mmmbop” се подготвят за представянето на новия си студиен албум "The Walk". Той ще излезе до края на април в Англия и до юли в Америка.

Предишният албум на Хенсън “Underneath”(2004) достигна до 25 място в класацията „Билборд Топ 200“, което го прави най-слабо продавания албум на групата досега.