MySound.bg

Яна и Орлин гаджета?

17.12.08 / 16:49

Яна и Орлин гаджета?

Победителите в родния "Dancing Stars" Орлин Павлов и Яна Акимова от известно време вибрират в страстно привличане помежду си, споделят свидетели на близостта им.

Двамата често излизат вечер заедно, а по репетициите се държат за ръце, разказват от шоуто. Факт е, че от доста време Яна е скъсала гаджелъка си с танцьора Атанас Гендов, който партнираше на Алисия в риалитито, пише "Нощен Труд".

Когато ги попитат за евентуалната им връзка, двамата пускат най-красивите си усмивки и замълчават дискретно. "Аз Янчето си я обичам, приятели сме", многозначителен е Орлин, биш вокал на Каффе.

Че между Орлин и Яна има чувства, смята и бившият й приятел Наско Гендов.

Павлов обаче отрича.

"В момента съм на етап спокойствие, нямам никого до себе си. Мисля основно за професионални планове - така съм от близо година", казва той.
 
В понеделник вечер Яна и Орлин спечелиха титлата Крал и Кралица на бала в люта битка с актрисата Виолета Марковска и партньора й Атанас Месечков.

Мъж с прошарени коси скочи буквално до тавана на залата, когато станаха ясни победителите. Оказа се, че това е дядото на Яна, Минко Акимов, кметът на Троян.

"Вярно е, хубавица ни е детето, метнала се е на баба си, нали й носи името", доверява пред "НТ" "градоначалникът на сливовата ракия" под одобрителния поглед на съпругата си.

1 913 000 гласуваха кои да са Крал и Кралица и на финала в първото издание на "Dancing Stars".