MySound.bg

Празнична музикална фиеста в ефира на MAD TV

18.12.08 / 14:23

Празнична музикална фиеста в ефира на MAD TV

В празничната си коледно-новогодишна програма, "MAD TV" ще зарадва своите зрители с празнични концерти на световни звезди - концерта на Любо, част от поредицата “MAD Thursday Live Session”, както и годишни музикални класации на най-големите радиостанции в страната и зрителска класация на 50-те най-добри албуми за 2008.

"MAD TV" ще залее музикалните фенове с огромно разнообразие от музика по време на празниците. Специално за ценителите, от телевизията са подготвили три ексклузивни концерта на световни звезди, сред които Джъстин Тимбърлейк, Токио Хотел и Джонас Брадърс.

От 22 декември, в шест последователни вечери, "MAD TV" ще представи поредицата “Radio Nights”. Всяка вечер, една радиостанция ще гостува на музикалния канал, за да представи в ефир своя годишен ТОП 10. Зрителите ще могат да проследят най-хитовите и най-желаните парчета на 2008 в ефира на "БГ Радио", радио "NRJ", "Fresh", радио "Аура" (Благоевград), "Katra FM" (Пловдив) и радио "NJOY".

На Бъдни вечер от 22:00ч., "MAD TV" ще излъчи концерт на Любо, а на 30 декември, от 20:30ч., музикалният канал ще стартира зрителската класация “Discography” – класация за 50-те най-добри албума на 2008, определени от зрителите.

Има подготвена и изнедада за зрителите, които ще проследят дебюта на специалния гост-водещ на шоуто - топмодела Цеци Красимирова! Един от участниците в гласуването за най-добър албум на 2008 ще има шанса да спечели пълна колекция от 50-те албума, излезли на музикалния пазар през годината.

В първите часове на новата година, меломаните ще гледат селекция от световното денс-парти “Sensation”, включващо изпълнения на Тиесто, Дейвид Гета, Армин Ван Бюрен и други.