MySound.bg

Променят началния час на шоуто на Havana Lounge

06.01.09 / 13:26

Променят началния час на шоуто на Havana Lounge

Дълъг път за артистите от Буена Виста ще забави старта на шоуто им в София!

Точно в 20 часа на 6 февруари, в Зала 1 на НДК ще стартира шоуто от Куба "Live From Buena Vista – The Havana Lounge", вместо в първоначално обявения начален час 18:30.

Изключително натоварената програма и дългият път, който предстои на артистите от спектакъла - от Букурещ до София, налага изместване на началото на шоуто в 20:00 часа.
 
От "Жокер Медиа" се извиняват за неудобството и промяната на всички закупили си билет до този момент, а самите артисти обещават да се реваншират на феновете.

Шоуто, което пристига за втори път в България, събира на сцената най-добрите певци и музиканти на Куба, участвали в проекта Буена Виста Соушъл Клъб (Buena Vista Social Club) и формацията Афро Кюбън Ол Старс (Afro Cuban All Stars).

Една от звездите на шоуто – 72-годишната Тереса Гарсиа Катурла, сподели пред организаторите, че новият репертоар на спектакъла включва нейна много любима песен, написана от баща й.

Омайната солистка винаги се вълнувала и просълзявала когато я пее, а в София ще чуем песента за първи път. Другият главен герой на спектакъла – 71-годишният Хулио Фернандес пък издаде, че наред с новите песни, няма да липсват и традиционните класики.

Звездите на шоуто, които вече пета година обикалят света, са на мнение, че от цяла Европа българите най-много приличат на кубинците и затова с усмивка и радост ще се заврнат тук на 6 февруари.

От "Жокер Медиа" напомнят, че все още се намират билети за шоуто в Зала 1 на НДК на 6 февруари от 20 часа. Цената им е от 20 до 70 лв., а местата за продажба са в Билетния център на НДК, мрежата на "Ticketstream.bg", "Office 1 Superstore" и "Eventim.bg".