MySound.bg

Разписание на Night Flight Party полетите през януари

06.01.09 / 14:31

Разписание на Night Flight Party полетите през януари

Редовните нощни полети на "Алфа радио" в клуб "ARRO dance" (Варна) продължават и през новата година.

Още на 2 януари феновете бяха изненадани от изключителен сет на DJ Тони, който като резидент на клуба, показа денс звученето, заради което "ARRO" е най-предпочитаното място за забавление във Варна.

Тони направи първото "Night Flight Party" за 2009 в компанията на MC Веси – талантливата певица (бивша вокалистка на формацията Планет Меджик Лайв), която обещава да стане редовен участник в съвместните изяви на партирадиото на България и клуба.

На 9 януари предстои "полет" с диджей Рокста (DJ Roxta), известен също като Валдмайста и Дабъл Ем-Форс.
 
Роден като Малте Мьолер (Мalte Мöller) в Германия, DJ Рокста е в денсмузикалния бизнес още от късните осемдесет години на миналия век.

Сетовете му се отличават с необикновено свежо звучене, докосващо много точно пулса на тълпата. Как се случва това ще стане ясно на 9 януари, петък, в полунощ, когато веселият германец ще застане на пулта в "ARRO dance".

На 16 януари пък е презокеанският полет с капитан Джон Криймър (John Creamer).
 
Той идва за втори път по покана на "Алфа радио" - с негов умопомрачителен сет завърши лято 2007 в "Xtravaganzza", а сега, живеещият и работещ в Ню Йорк американец, ще взриви пореден клуб.
 
На 23 януари капитан на същото място ще бъде резидент-диджеят на предаването "Alpha Club" – Версъс (Versus). Неговите сетове звучат по партирадиото на България всеки четвъртък от 18 до 20 часа в София и от 22 до полунощ във Варна, Добрич и Шумен.

Най-горещата дата, според организаторите на поредицата от партита, ще бъде 30 януари.

Тогава зад пулта ще дойде най-популярната руска топлес диджейка Афекта (Affecta).

В "ARRO dance" Афекта ще може да се чуе и види на 30 януари, петък, в полунощ.