MySound.bg

Бритни Спиърс олекна с $ 9 млн. за имение в Ел Ей

16.01.09 / 00:21

Бритни Спиърс олекна с $ 9 млн. за имение в Ел Ей

Бритни Спиърс (Britney Spears) се радва на чисто ново имение. Звездата го определи като „къща на мечтите ми ” и го купи за 9 милиона долара, информира „Дейли Мейл”.

Мястото „Шато Суеньос” е разположено в баровския квартал „Калабасас” на Ел Ей. Бит Бит, чиято кариера отново е във възход, се зарича, че ще се скъса от купони там.

За автомобилите е построен двуетажен подземен гараж, до който върви специален асансьор. Вокалистката и нейните гости могат да релаксират във вана, парна баня и сауна, които преминават в открит балкон, който се извисява над цялото имение.

Спалната зона е в съседство с дизайнерската съблекалня. В нея са отделни помещения за чанти, дрехи и обвуки. В центъра на имота има външна камина, фонтан от варовик и огромен двор, павиран с теракот, френско производство.

Отделно място е предвидено за библиотека. Тя представлява кула на два етажа. Осмоъгълната постройка предлага личен кабинет, бар и камина, край която почитателите на литературата да се събират и с чаши в ръка да обсъждат прочетеното.

Шато Суеньос” е разположено на 100 квадратни метра. Интериорният дизайн е решен в мрамор, варовик и дърво и внесени от Европа камини и каменни мозайки.

Певицата и домочадието й ще се глезят в специално шумоизолизарн киносалон, обзаведен по последния писък на техническата мода.

Салонът за ВИП-посетители е свързан с личните покои на вокалистката чрез асаньор с каменни барелефи и мозайка.

Спиърс обещава на всеки свой гост отделно сервизно помещение – сауна и баня, както и персонални спалня и кухня.