MySound.bg

Лаури (Дъ Расмус) изкара три дни в басейн

21.01.09 / 14:10

Лаури (Дъ Расмус) изкара три дни в басейн

Лаури Юльонен, фронт на Дъ Расмус (The Rasmus), изкара три дни в празен басейн, докато по него се стичаше вода. Това е сюжетът в новия клип на финландските рокаджии - "Justify". Идеята е на китариста Паули Рантасалми, а парчето е от последния проект на групата - "Black Roses" (2008).

Клипът вече може да бъде видян ексклузивно на сайта на групата - www.therasmus.com, официалната му премиера е на 2 февруари.

Междувременно фронтменът сбъдна една от големите си мечти – да напише музиката към новия финландски филм „Blackout”. Лентата е психологически трилър за човек, който се събужда след дълга кома и страда от амнезия. Главната роля е поверена на популярния финландски актьор Петери Суманен.

„Винаги съм искал да направя саундтрак за филм. Когато прочетох сценария, музиката сама нахлу в главата ми”, споделя музикантът. Проектът беше официално издаден на 17 декември 2008г.

За радост на всички фенове на финландските рок идоли, те ще посетят България след по-малко от месец - на 12 февруари.

Турнето на групата стартира на 21 януари от Стокхолм и се очаква да продължи до началото на април. В афиша му са включени концерти в Германия, Дания, Швейцария, Италия, Турция, Румъния, Унгария, Словения, Хърватска и др.

Както "MySound.bg" извести, шоуто на бандата е от 20 ч. в столичната зала "Универсиада". Организатор на събитието е "София Мюзик Ентърпрайсис".

Билети могат да бъдат закупени на цена от 30 лева в Билетен център, НДК, всички каси на "Тикетпро" и неговите партньори в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

В деня на събитието ще се влиза срещу 40 лева.