MySound.bg

Лорди идват в София с две подгряващи групи

02.01.09 / 00:35

Лорди идват в София с две подгряващи групи

Две съпорт групи ще пристигнат в България заедно с Лорди (Lordi) за шоуто им в столичната зала "Христо Ботев" на 6 март.

Това са шведската хард рок сензация Фатал Смайл (Fatal Smile) и готик-глем кор италианците Брандън Ашли Енд Дъ Силвър Бъгс (Brandon Ashley and the Silver Bugs).

Двете групи ще придружават победителите от "Евровизия 2006" в по-голямата част от европейското им турне.

Фатал Смайл е една от най-актуалните групи на шведската музикална сцена в момента. Бандата, сформирана през 1995 в Стокхолм, се отличава с ярък стил, съчетаващ енергията на хард рок класиката с модерно и предизвикателно звучене.

Последната творба на Фатал СмайлThe World Domination“ (2007) е номиниранa за най-добър глем/слийз албум на Шведските метъл награди.

Брандън Ашли Енд Дъ Силвър Бъгс пък впечатлвят с неподражаемо сценично присъствие, прецизна хореография и провокативни декори.

В това своеобразно представление елегантно са вплетени и детайли от тракийската и гръцката митология.

Промоционалните билети за концерта на трите групи у нас на 6 март са вече изчерпани.

За това пък само до 1 февруари желаещите да видят този невероятен синтез от рок и сценичен пърформанс могат да се сдобият с билети срещу 35 лв.

След това цената им се качва на 40 лв, а в деня на концерта – на 45 лв. Билетите могат да бъдат закупени от мрежата на "Eventim.bg" и Билетния център на НДК.