MySound.bg

Фен почина по време на концерт на Слипнот

27.01.09 / 15:57

Фен почина по време на концерт на Слипнот

29-годишен фен е починал по време на концерт на Слипнот (Slipknot) в родния им град Айова на 15 януари, съобщават колегите от Avtora.

Причината за смъртта на Кори Никелс е сърдечен удар.

Той е получил инфаркт по време на самия концерт, след което е откаран в най-близката болница, но лекарите не успели да му помогнат.

Въпреки че медиците са определили сърдечния удар, като причина за кончината на метъл фена, полицията в Айова започва разследване по случая.

Междувременно от "Строежа" информираха, че Белград е включен в тур календара на Слипнот.

Шоуто, с дата 17 юни, ще се състои в Sports Hall в сръбската столица и е част от европейската обиколка на бандата в подкрепа на последния ѝ албум, "All Hope Is Gone" (2008).

Все още липсва информация за цените на билетите, но такава ще бъде разпространена скоро, според публикация в сп. "Kontra".

В момента Слипнот са в самото начало на мащабното си северноамериканско турне, последната дата от което е на 11 март в Сакраменто, Калифорния.

Вече се носят упорити слухове из музикалните среди у нас, че има голям шанс американците да посетят България през лятото, но все още няма официална информация, която да ги потвърди.