MySound.bg

Звезди на Мюзик Айдъл с грандиозно шоу във Варна

27.06.07 / 16:28

Звезди на Мюзик Айдъл с грандиозно шоу във Варна

Най-новият и модерен денс клуб "Паша" във Варна ще отвори врати с грандиозно парти в петък 29 юни от 00.00 часа.

Специални гости ще са звездите на Мюзик Айдъл: Тео, Преслава, Пламен, Деница, Красимира и победителката в шоуто – Невена, които ще изнесат 60 минутна фиеста. За клубния звук ще се погрижат култовите DJ MC Argo от клуб Ескейп - София, DJ Light от клуб Exit - София, DJ Jordan от клуб Мания - Слънчев бряг и DJ Tеam Extreme от клуб Ла Пиовра, Приморско. За интериора в клуба с капацитет 1000 души и плюс, който се намира в Морската градина на морската ни столица се е погрижил професионален дизайнер, но детайлите още се пазят в тайна. В голямата първа нощ на денс клуба героите от Мюзик Айдъл ще взривят публиката с хитови парчета. Невена ще изпее “The Voice Within” на Кристина Агилера - парчето, с което младата дама спечели симпатиите на всички на големия финал на ТВ шоуто. Първият български мюзик айдъл е подготвил още парчета на Елена Папаризу и Шакира.

Пламен ще изпълни танцувалния химн на Рик Астли от 80-те "Never Gonna Give You Up", Деница ще нажежи атмосферата с изпълнения на песни на Шакира и Нели Фуртадо, Теодор ще изпее "Angels" на Роби Уилямс, Преслава ще изпълни "I’m So Excited" (Pointed Sisters), а Краси – "Respect" на Арета Франклин. И това не е всичко.

Айдълите ще направят и няколко шеметни дуета. Така Тео и Краси ще се превъплътят в Джон Траволта и Оливия Нютън- Джон за песента "You Are The One (That I Want)" от класическия филм "Брилянтин", а Пламен и Деница ще изпълнят нежното парче на Енрике Иглесиас и Уитни Хюстън "Could I Have This Kiss Forever".