MySound.bg

Инспектор Енджой и Мистър Зи хванаха пътя

05.02.09 / 16:49

Инспектор Енджой и Мистър Зи хванаха пътя

Инспектор Енджой - Спенс, и Мистър-Зи (Буги Барабата) отново хванаха пътя.

Форсиращи автомобилите с марка "Chevrolet Captiva", двамата трафик герои атакуват по четири града на ден.

Инспектор Енджой мина през Стара Загора, Нова Загора, Ямбол, Карнобат, Бургас, Приморско и Обзор.

Специално брандираният му автомобил развърза възела на задръстванията в Несебър, Казанлък, Карлово, a довечера ще акостира в София.

Бойната Бараба, облечен в лудата роля на Мистър-Зи, награди шофьорите в Стара Загора и Бургас.

От 20 януари успешно стартира най-голямата трафик игра в радиоефира, която се осъществява от "Chevrolet", радио "N-JOY" и радио "Z-Rock".

Инспекторите посещават различни наши градове в рамките на шест седмици – от 20 януари до 1 март, за да раздават награди и да бъдат по-веселата част от натоварения трафик.

През изминалия сезон двамата наградиха 240 водачи на автомобили. Около 60 човека пък имаха късмета да се возят в луксозните им коли като безплатни таксита.

Играта:
 
Инспекторите избират няколко номера на движещи се автомобили и ги съобщават в ефир. В момента, в който водачите на посочените автомобили чуят номера си, те се обаждат в ефир и печелят награди.

Наградите:

Ваучери за гориво, талони за  покупка с намаление, нещо за четене, нещо за хапване и др.

Водачите не са единствен обект на внимание на играта. Тя е насочена и към случайни минувачи, които Спенс и Буги качват в автомобилите си.

“Арестуваните” ще имат късмета да пътуват неусетно през трафика, да участват в преките включвания на шоуто, да пийнат топло кафе, да хапнат нещо от бара, да получат сутрешния вестник и да стигнат щастливи до желания адрес това безспорно приятно пътуване.