MySound.bg

Лука Ричи отново у нас, този път в клуб ARRO dance, Варна

12.02.09 / 13:10

Лука Ричи отново у нас, този път в клуб ARRO dance, Варна

Тази година 13 февруари е в петък – денят, запазен за "Night Flight Party".

Запознатите не само със самолетните суеверия знаят, че фаталното число не се среща често, когато става въпрос за летене, и все пак точно това е датата, на която едно знаково присъствие ще разчупи всички вярвания.

Чувал си негови неща, но може и да не знаеш, че става въпрос за един и същ човек. В търсене на собствения си стил той издава под псевдоними като Уен Ис Дарк, Аенариа, Вайб Джънкшън... И във всеки от тези случаи става въпрос за талантливия италиански диджей Лука Ричи (Luca Ricci).

За работата му зад пулта казват, че може де се сравни с пътешествие и затова клубната публика, навсякъде по света, ревниво го чака и лудо го обича. Дали заради горещата си кръв или заради темпераментния си апенински произход, Лука успява от началото на гиговете си да “запали” феновете. За него смисълът и страстта са в музиката и това е основната цел на собствената му компания – да открива и продуцира млади артисти от всички краища на планетата.

За да се увериш, че в негова компания музиката се превръща в задвижваща сила, трябва да си навреме в клуб "ARRO dance" (Варна) за поредния нощен полет с "Night Flight Party".