MySound.bg

Чети, азбукарче! Свен Вет срича на български за купона в София

27.02.09 / 00:01

Чети, азбукарче! Свен Вет срича на български за купона в София

Свен Вет (Sven Vath) се въоръжи с Немско-български разговорник и разучава нашия език.

Както вече съобщихме, германският техно гранд ще се изяви в столичната зала "Универсиада" идния петък, 6 март.

В телефонен разговор с DJ Смърф, легендата на електронната музика и гост на партито на "Метрополис", споделил, че е срамота да обича толкова родната публика, а да не може да каже и няколко думи на български.

За да е в час с публиката този път, Свен се бил снабдил с Немско-български разговорник, воден от желанието си да обели поне няколко думи на родния ни език пред публиката тук.

Междувременно от лагера на "Метрополис" конкретизираха каква точно ще е украсата в залата.

Диско топка с диаметър близо 2 метра, светещ дансинг за танцьорките и повече от 40 осветителни тела, съчетаващи технологията на третото хилядолетие с настроението на седемдесетте години на миналото, ще изстрелят клабърите “назад в бъдещето”, по думите на DJ Стивън.

Арганизаторите обещават да наградят с покани за рождения си ден през месец май петима от феновете, които успеят да уловят най-точно духа на епохата на диското.

“Наясно сме, че повечето от нашите гости дори не са били родени по онова време и именно заради това решихме да поощрим петима, които са се постарали да бръкнат тук-там и да понаучат нещо за настроението и модата мF3” обяви пък Ясен Петров.