MySound.bg

Интервюто на Бритни за ОК! било катастрофално

24.07.07 / 14:20

Интервюто на Бритни за ОК! било катастрофално

Интервюто за списание „ОК!“, в което Бритни се закани, че "ще разкрие всичко" за нещата около нея в последните месеци, е пълна катастрофа, съобщи клюкарският сайт TMZ.com.

Фотосесията също била "толкова зле", че според някои източници публикуването на снимките от нея "може да съсипе кариерата на певицата".

По време на интервюто Бритни била неадекватна, "избухлива" и "няколко пъти прескочила до тоалетната, връщайки се с променено настроение". Певицата се държала параноично и в един момент признала, че се страхува покривът на къщата да не се срути върху нея.

На екипа направило впечатление, че след като си поръчала пържени картофи за да се подкрепи, Бритни изтрила мазните си пръсти направо в скъпата си рокля от "Гучи", струваща няколко хиляди долара.

Списанието ангажирало двама от най-добрите гримьори и коафьори в Ел Ей, които да се погрижат за визията на гологлавата Бритни по време на сесията. Певицата обаче отказала помощта им и настояла, че неини "приятели" ще се погрижат за външността й.

Бритни Спиърс сама настоя за това интервю и фотосесията и лично избра списание "ОК!" за целта. Тя се обади преди седмица директно на главния редактор на списанието да уточнят условията.

Снимките и интервюто са такива, че в момента изданието се чуди дали да пусне "цялата истина" или да поприкрие нещата, за да не предизвика скандал, който още повече да влоши намиращата се в критична точка кариера на Бритни Спиърс, твърди http://www.tmz.com.