MySound.bg

"Глобул" представя нови промоции на турнето на Слави

25.07.07 / 16:26

"Глобул" представя нови промоции на турнето на Слави

"Глобул" е подготвил поредица от промоции, съпътстващи турнето на Слави Трифонов и "Ку-Ку Бенд" "Ние продължаваме", на което мобилният оператор е основен спонсор.

Националното турне ще стартира на 1-ви август от Враца, като следващите концерти ще са в Плевен (3-ти август), Велико Търново (5 август), Русе (7 август), Варна (9 август), Бургас (11 август), Стара Загора (14 август), Пловдив (16 август), София (19 август) и Благоевград (21 август).

Във всеки един от изброените 10 града в рамките на една седмица преди датата на концерта "Глобул" е подготвил специални промоции, съобщи мобилният оператор.

Всеки, който сключи договор за абонаментна програма в представителните магазини на оператора или в търговската мрежа на "Германос" в съответния град, ще получи покана за концерта на Слави Трифонов.

Два дни преди концерта във всеки град специални екипи на "Глобул" ще спират случайни минувачи и ако те познаят името на някоя от песните от новия албум на Слави Трифонов, пусната им от телефон "Сони Ериксон", също ще си тръгват с подарък.

Малко преди началото на концерта промо екипите на мобилния оператор ще раздават талони за лотария на зрителите по стадионите.

Печелившите участници в лотарията ще бъдат изтеглени на следващия ден в представителен магазин на "Глобул" в съответния град.

Самите награди са: 5 тениски, 3 пакета b-connect weekend+ с новия албум на Слави Трифонов и "Ку-Ку Бенд" "Ние продължаваме" и 3 мобилни телефона "Сони Ериксон" К200i.