MySound.bg

Крис Либинг и Тери Франсис откриват техно сезона в София

28.08.07 / 13:13

Крис Либинг и Тери Франсис откриват техно сезона в София

Крис Либинг и Тери Франсис пристигат в България за следващото голямо парти на Ренесанз.

Събитието ще се проведе на 7 септември в столичната зала "Христо Ботев". На него ще пуска и Ерик Снео от Германия.

Крис Либинг бе за последно у нас преди 2 години, когато свири в клуб „Блекбокс“.

Печелил е наградата "най-добър диджей" и "най-добър техно изпълнител" на Немските музикални награди, побеждавайки Свен Вет, Ричи Хоутин и DJ Ръш.

В момента се намира на 49-то място в реномираната класация "Топ 100 диджеи в света" на списанието „DJ Мегъзин“.

"Крис Либинг е изключителен артист и всеки път успява да изненада публиката. Специално за София той подготвя минимум 4-часов сет, а за изпълнението си ще използва изцяло нов и нестандартен технически сетъп: пулт Allen & Heat Xone 3D, 2 лаптопа, Ableton Live, няколко MIDI контролера, Faderfox и Air FX. Също така обаче мисля, че и сетовете на Тери Франсис и Ерик Снео ще заслужават не по-малко внимание", сподели DJ Балтазар.

Тери Франсиз от години е номер 1 в тек хаус стила във Великобритания и също е добре познат на феновете от многобройните си гостувания у нас.

За партито зала "Христо Ботев" ще бъде оборудвана със светлинно шоу, включващо ефектен лазер, 4 видеоекрана с визуализация в реално време от "Еф Пи Ес Вижуълс" и сериозна саунд система.

Билети (22 лв.) и випове (30 лв.) вече са пуснати за продажба в цялата страна чрез разпространителската мрежа на Ticketstream (www.ticketstream.bg).