MySound.bg

Дъщерята на Анелия направи дебюта си като певица

10.09.10 / 17:57

Дъщерята на Анелия направи дебюта си като певица

По всичко личи, че 6-годишната дъщеричка на поп-фолк певицата АнелияИвон, ще тръгне по пътя на звездната си майка.

Малката направи дебюта си пред голяма аудитория, изпълнявайки детската песен „Розова къща” в „Шоуто на Иван и Андрей” по "Нова телевизия" снощи. Преди да вземе микрофона, Ивон категорично заяви пред водещите, че и тя ще стане певица като мама. Въпреки крехката си възраст, детето показа, че има предпоставката да тръгне по стъпките на майка си - е една от най-обичаните певици в жанра.

Анелия гостува при Иван и Андрей непосредствено преди да отлети за Щатите, където ще изнесе 12 големи концерта в рамките на месец. На една от първите дати – 11 септември, гласовитата брюнетка ще се представи в Ню Йорк, където свързват датата с атентатите от преди 9 години.

Типично в свой стил певицата подмина въпросите за личния живот, свързани с последния мъж в живота й – Мартин Данона, и раздялата им. „Няма кой да ме завива, сама съм. А теб, Андрей, има ли кой да те завива?”, шеговито върна топката тя.

Анелия обясни също така, че е в прекрасни отношения с таткото на Ивон – бизнесменът Коко Динев, и каза, че е крайно време да спрат спекулациите по въпроса.