MySound.bg

Бащата на Риана живее в бедност

05.09.07 / 14:34

Бащата на Риана живее в бедност

Бащата на Риана едва свързва двата края и продава дрехи от багажника на колата си, за да се изхранва, установиха журналисти.

Риана е споделяла преди, че баща й е бил пристрастен към дрогата, но се е излекувал. Певицата обаче признава, че не е говорила по въпроса с него и че двамата не са близки.

"Срамувам се от това. Не обичам да говоря за това, защото не се гордея с него. Сега поне хората знаят, че не съм съвършена и си имам истински конфликти", каза неотдавна с горчивина черната перла.

"Баща ми не е доволен, защото се срамува. Все още не сме седнали и не сме обсъждали този въпрос за наркотиците", добави още тя.

Новият брой на списание "Нешънъл Инкуайърър" обаче установи, че певицата не само не е разговаряла напоследък с баща си Роналд Фенти, но и очевидно не му помага финансово, тъй като той живее в бедност.

Риана се е оплаквала, че докато е растяла, баща й се е борил с пристрастеността си към крак кокаина. Но макар да се е преборил с наркотичната си зависимост, баща й днес се бори с бедността, установява изданието.

"Роналд се опитва да свързва двата края като продава дрехи, парфюми и лосиони от багажника на колата си", казва негов приятел от Барбадос.

"Тъжно е някак, че дъщеря му изкарва милиони като световноизвестна певица, а той се мъчи да изкара някой долар", казва приятелят.

Излизащият на 10 септември брой на "Нешънъл Инкуайърър" подкрепя твърденията си със снимки на бащата на Риана.