MySound.bg

Бременната Сашка Васева нарочена за кандидат-кметица

18.04.07 / 12:41

Бременната Сашка Васева нарочена за кандидат-кметица

Слух, че Сашка Васева ще се кандидатира за кметските избори в родния си град Дупница, обиколи феновете й, съобщи вестник “Стандарт”.

Фолк звездата се обърнала към вестника за опровержение, след като разбрала, че електронна медиа е съобщила “новината“. Чашата преляла когато се завъртял и клип за несъществуващ благотворителен концерт на дупнишката Мадона с определени ден и час.

"Това е прекалено, хората ще се излъжат и ще отидат, а мен няма да ме има", възмутила се певицата.

“Бременна съм в четвъртия месец и не се занимавам с нищо. Просто си почивам”, допълва фолк изпълнителката пред ежедневника. "Въобще не ме интересуват избори и партии, гледам си спокойствието", обяснила Сашка, която в момента се пече на плажа в Несебър.

След скандалните разлъки със съпруга си и делата, които водеше срещу него за домашно насилие, сега тя твърди, че бурята е утихнала. Мечтае второто дете, което носи, да е момиченце, допълва вестникът.

Сашка Васева за втори път е нарочена, че ще влиза в политиката. „На миналите избори ме "тропосаха" към НДСВ, сега ме обявяват за кандидат на БСП", чуди се певицата. Досега тя приемала мълвите с чувство за хумор, но се възмутила от обявяването на несъществуващия концерт.