MySound.bg

Азис спира концертите, ще конкурира Слави?

07.09.07 / 14:18

Азис спира концертите, ще конкурира Слави?

Азис ще бъде водещ на ново ТВ шоу, което ще конкурира "Шоуто на Слави". Стартът му е планиран за средата на октомври, две седмици преди кметските избори, съобщи вестник "Стандарт".

Предаването на Азис "Скандално русо" ще върви по новата телевизия ТВ2. Часът му на излъчване ще е 22,30 и също както Слави Азис ще разполага с оркестър и балерини.

Външната продукция ще бъде поверена на продуцента на "Биг Брадър" и "Стани богат" Нико Тупарев или на Евтим Милошев, който направи втората версия на "Сървайвър".

Кралят на фолка вече е подписал договор за участие, но не пожела да назове гигантската според него сума.

Слуховете твърдят, че Китаеца ще заеме една от главните роли в предаването. Очаква се половинката на Азис да дава фитнес съвети на зрителите, поднесени шеговито и да играе същата роля като Годжи за Слави.

Оркестърът ще набляга на модерните ритми, а фолкът ще се поднася много елегантно. Най-вероятно оркестърът ще бъде воден от Дани Милев. Очаква се в него да участва и перкусионистът Калин Вельов.

Новото амплоа на Азис като водещ обаче ще спре кранчето на финансовите потоци от гастроли по заведенията.

Тревожният факт не притеснява продуцентите на идола от "Съни мюзик".

"Той Васко и без това не иска повече да пее, а да се занимава с други неща. Договорът с компанията ни е изряден и новото му занимание не нарушава споразумението му с нас. Не се тревожим, че ще секнат участията му. Той ще си ги организира. Предаването е негов проект, той си се среща с хората оттам, което е странично от бизнеса му с нас", обясниха от "Съни".

Фолк идолът с най-висок хонорар по партийни концерти обаче все още не е получил нито една оферта за предизборни гастроли, съобщава още вестникът.

Азис си спечелил лоша слава, тъй като навсякъде разправял, че не му се пее повече и му се иска да се занимава със сериозни неща. Затова нито една политическа сила няма да вербува гърлото на краля, за да трупа гласове. Пък и след заигравката му с червените в партийните централи смятат, че носел лош късмет.

Азис бе гвоздеят в програмата на БСП в кампанията за евродепутати. Костинбродският славей събра хиляди по мегданите на градовете. Азис и негови приятелки от поп фолк жанра трябваше да забавляват и столичани в края на надпреварата. В последния момент обаче шефът на БСП-София Румен Овчаров разтури надпяването, тъй като не искаше да се появи на една сцена с екзотичния костинбродец.

От "Съни мюзик" споделиха, че другата им звезда Софи Маринова вече е ангажирана заедно с Устата. Дуетът е цанен от един от кандидат-кметовете на Пазарджик. Сумата е тайна, но официалният хонорар на Софи в заведение не пада под 3000 лв.

"Певците ни ще участват в предизборни кампании, ако партиите им предложат повече от пет участия. За един концерт дори не си заслужава да говорим", обясниха от "Съни" пред "Стандарт".