Tricky с нов албум на концерта си в София


Tricky с нов албум на концерта си в София

2654

С чисто нов албум - "Fall Тo Pieces", пристига знаменитият Tricky за концерта си в Sofia Live Club от 19.30 на 10 октомври, неделя.

Както е известно, третата визита на флагмана на трип-хопа се организира от EventEase.
 
Tricky e култ, мрак, болка и гняв. Бристълският корифей винаги е бил от тъмната страна на трип-хопа и само той може да ни го представи по възможно най-точния и красив начин.

През 2019 година музикантът започва работа по "Fall Тo Pieces", но преживява ужасна лична трагедия - губи дъщеря си Mazi. Трагедията, която преживява, е огромна и се усеща във всяка песен от диска. Той е сред най-интригуващи музикални проекти за изминалата 2020-а. В изданието Tricky си колаборира с певиците Marta Złakowska и Oh Land.

Предстои ни трета среща с този оригинал и тя обещава да е събитие, за което отново ще се говори и помни дълго, защото Tricky винаги успява да ни потопи в дълбините на душата си с всеки албум и концерт.

Билети "Ранно пиле" на цена от 35 лв. може да намерите онлайн на https://bit.ly/TrickySofia2021, на каса само в магазини "На тъмно" в цялата страна или да поръчате по куриер на 0886 126 995.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички