Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Михаела Маринова с нов сингъл – Whispers


Михаела Маринова с нов сингъл – Whispers

2342

След успешното представяне на нейния дебютен албум "Стъпка напред" и последния ѝ сингъл "Другата стая", който в продължение на 4 седмици беше най-излъчваната българска песен, а цели 15 последователни седмици се задържа в Топ 10 на официалната еърплей класация, Михаела Маринова прави следваща крачка към обещаваща кариера не само у нас, с нов международен проект, озаглавен "Whispers" ("Шепот") (обложката на снимката).

Гласовитата млада певица за пореден път е в творчески тандем с румънския хитмейкър  Monoir и китариста Стойчо Стоянов, за да създаде едно от най-нежните и мелодични свои парчета.

"Влизането в студио с Крис винаги е привилегия. Много се харесваме, много ме усеща и сякаш настройва цялата си творческа природа към мен. "Whispers" не е типичното за него парче, но е толкова мое! В него има топлина и интимност, каквато се ражда между двама души, споделяли живота си дълго време", споделя Михаела.

"Творческата ни връзка с Михаела е изключително интензивна още от първата ни студийна сесия заедно. В тази суперталантлива млада жена едновременно се преплитат сензитивност и сила, които тя добре умее да пресъздава и с гласа си.  Написахме "Whispers" именно с идеята да разкрием тези две нейни страни. Новата ни песен е и една от първите ми чисто поп продукции, но много се гордея с нея, както и с Михаела", добавя Monoir.

Видеото към "Whispers" на режисьора Виктор АнтоновРик "хваща" прекрасно настроениета на песента. В него една по-красива от всякога Михаела се бори да задържи любовта поне още няколко мига до себе си.

В момента вокалистката е сред най-успешните участници в сезон № 9 на предаването "Като две капки вода – All Stars". Тя е и първият артист на сцената на предаването, представил троен образ – Jessie J, Ariana Grande и Nicki Minaj в парчето "Bang Bang".

"Whispers" е в радио- и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс" и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и други.

YouTube: https://youtu.be/eSN2WRYNzU4

Михаела Мариновавъв Фейсбук

Virginia Recordsвъв Фейсбук

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички