MySound.bg

Daft Punk с първа ТВ изява на живо от 2008. Get Lucky!

12.01.14 / 00:02

Daft Punk с първа ТВ изява на живо от 2008. Get Lucky!

Сцената на предстоящите награди "Грами" ще се напълни с роботи, защото официално се потвърди новината, че електронното дуо Daft Punk ще участва в церемонията.

Това ще бъде първата телевизионна изява на французите от 2008 насам, след участието им в галата по раздаването на "Грами" заедно с Kanye West за парчето "Stronger" преди пет години.

Тандемът има четири номинации за предстоящите Grammy® награди - в категориите за албум на годината и за най-добър денс/електронен албум ("Random Access Memories") и за запис на годината и за най-добро изпълнение от поп дуо/група за тоталния хит "Get Lucky".

Очакването за изявата придобива още по- приятен вкус предвид факта, че митичният Стиви Уондър ще се качи на сцената заедно с французите. Независимо че "Random Access Memories" е сред най-продаваните албуми на годината, дуетът не направи нито една сценична или концертнапоява в подкрепа на новия проект.

56-та годишна церемония Grammy® 2014 ще се в състои в "Стейпълс център", Лос Анджелис, на 26 януари и ще се излъчва на живо от телевизия CBS.