MySound.bg

Обичайните заподозрени първи български хедлайнър в клуб Music Jam

18.04.19 / 00:02

Обичайните заподозрени първи български хедлайнър в клуб Music Jam

Още интересни артисти добави в програмата си за април набиращият скорост столичен клуб Music Jam.
 
На 19 април (петък) сцената на клуба ще бъде изпробвана за пръв път след откриването от българска банда-хедлайнър. Тази чест се пада на неуморимия Стефан Вълдобрев и групата му Обичайните заподозрени.
 
Любимци на публиката от всички възрасти из цяла България, "Заподозрените" и Стефан винаги правят свежо и различно шоу, с голяма доза импровизация. С музиканти като Стунджи Янкулов, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев и Мирослав Иванов зад гърба си, Стефчо си предвожда една българска ол-стар формация, но без помпозност, в характерния си лежерен стил. На сцената ще видим и момчетата от The Gentlemen, които ще разгорещят обстановката в Music Jam. Билетите за това шоу ще изчезнат бързо, коментират организаторите. 
 
На другия ден, 20 април, събота, клубът ще бъде превзет от мащабен диджейски десант - събитието The East-West Sunbeams Party. Зад това заглавие стои цял квартет от диджеи, които ще избухнат в многочасов техно и денс маратон: Fabrizio Parisi, Ahmet Kilic, DJ Tarkan и V-Dat. Всички те са много прочути по клубните сцени на Западна Европа. Шоуто обещава да е впечатляващо, заразително-танцувално и... изтощително.

Билети за двете събития - от мрежата на "Ивентим", онлайн на www.eventim.bg, както и от офиса на Sofia Music Enterprises и касата в клуба.
 
За резервации: тел: +359  899 333 344