MySound.bg

D2 с национално акустично турне

13.02.20 / 00:00

D2 с национално акустично турне

D2 – едни от емблемите на съвременния рок в България, стартират националното си акустично турне, което ще обиколи над 15 града в страната ни.
 
Концертът им в София e в деня на Св. Валентин, a домакин на празника на виното и любовта ще бъде бар Rock’N’Rolla. Групата ще поднесе на публиката специално подбран акустичен сет от най-големите си хитове, както и световни класики, които ще бъдат основата за невероятно и запомнящо се преживяване. 

Акустичният сет е специално подбран за тази обиколка и включва песните на групата, превърнали я в любима на цяла България. Верни на собствените си стандарти за качество, D2 ще предложат на почитателите си в различните градове един разнообразен и класически репертоар. Част от него са изпълнения, които ще прозвучат в акустичен и различен вариант, са вече превърналите се в родни класики "Ледено момиче", "100 години", "Нямаше кой да ни каже", "Марс", "Две следи", "Ако някога" и много други. На тези концерти групата излиза в състав: Димитър Кърнев (акустични китари), Деян Каменов (вокали), Александър Обретенов (акустичен бас), отново с Васил Вутев (ударни, перкусии) и младият и перспективен музикант Радостин Василев (вокали, акустични китари). 
 
Националното акустично турне на D2 вече премина през Велинград, Свищов и Плевен, които показаха своята любов към музикантите. Концертът им в София е на 14 февруари, а до края на месеца D2 ще представи акустичното си шоу в Благоевград на 21 февруари и в Троян на 28 февруари.
 
Предстоящи дати от турнето:
14 февруари, петък: София, бар Rock’N’Rolla
21 февруари, петък: Благоевград, X BAR 
28 февруари, петък: Троян,  бар "Библиотеката"
8 март, неделя: Пловдив, бар "Безистенъ"                                                           
13 март, петък: Ямбол, American
14 март, събота: Стара Загора, 5th Avenue
20 март, петък: Габрово, JACK Daniel’s Club
21 март, събота: Русе, клуб Max
27 март, петък: Казънлък, The Floor
28 март, събота: Бургас, бар Target
4 април, събота: Пловдив, клуб Jack Daniel’s

Националното акустично турне на D2 се реализира с медийната подкрепа на "БГ Радио" и радио Z-Rock.