MySound.bg

Младите лъвчета: Метъл Фабрика отваря за JFT и Dumbfound

03.07.20 / 00:01

Младите лъвчета: Метъл Фабрика отваря за JFT и Dumbfound

В третата вечер от поредицата "Метъл Фабрика" - 3 юли, петък, ще гостуват JFT и Dumbfound: двете банди са от ново поколение – свежи, със собствен стил и виждане за сливането на стиловете в музиката, звучат модерно и свирят за забавление.

Вече не им се седи на тихо, искат да ви срещнат и са подготвили специални сетове. И двете групи работят по нови албуми и това означава, че на представянето им този петък ще чуем нови парчета още преди да са издадени.

JFT имат разчупен стил - смесват пънк, хардккор и рап. Запознайте се с музиката им на профила им в Spotify (https://open.spotify.com/artist/0TGlVxXaTIn7Zjp9gGbhWr) и имайте наум, че те я правят "не заради славата и каквото и да било, а заради взаимоотношенията с хората", сиреч намират смисъл най-вече в свиренето на живо.

Алтернативните Dumbfound също интегрират елементи от различни стилове в музиката си – ню метъл, гръндж, пост-рок... и залагат на грууви мелодии и на визиите. Както самите те казват: "Крайната цел е пълно аудио-визуално потапяне на сетивата в обширния вътрешен свят на Dumbfound, привидно осеян с противоречия, но в основата си обединен от движещата сила на по детски чистата идея - да се изразяваме без задръжки". Дебютният им албум "Eat" (2017 г). е във всички стрийминг платформи.

Специално включване ще направят и PSMK.

Билети "Ранно пиле" - 10 лв.
Стандартни билети - 12 лв.
Билети онлайн: https://bit.ly/MetalFactory03July

"Метъл Фабрика" е на открито в двора на "Фабрика 126" и се провежда при стриктно спазване на разпоредбите и ви съветваме да закупите билетите си навреме, приканиха организаторите EventEase.

"Метъл Фабриката" отваря врати в 19.00 ч. След приключването на сетовете, програмата продължава с обилно количество метъл до сутринта. "Фабрика 126" се намира на бул. "Княгиня Мария Луиза" 126, като до входа ѝ е спирка "Мария Луиза" на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси № 1 и №5 и автобуси № 77, № 82 и № 26.  

"Фабрика 126" предлага градина, скътана в зеленина; новоизградена сцена на открито; зала на закрито, мърчандайз зона, барове и други допълнителни удобства, които да осигурят приятна, безопасна и без ограничения за краен час метъл вечер.