MySound.bg

Яко ново видео от The Revenge Project

30.07.20 / 00:00

Яко ново видео от The Revenge Project

Бургаските детметъли The Revenge Project са готови с новия клип към парчето "Confess Тo Sin Again" от последния им албум "Deceit - Demise".

Видеото е сглобено от концертни участия на бандата в София, Варна и Бургас и е дело на Красимир Тенев. Групата благодари на всички, предоставили кадри за видеото.

"Deceit - Demise" е пето студийно издание в дискографията на популярната група. В него са осем песни с общо времетраене малко над 40 минути. Записът, смесването и мастерингът са дело на Стaнислав Василев - Staffa. Обложката и графичния дизайн на албума са дело на Константин Николов - "Косара". Това е и дебют с новия вокалист Петьо Колев (8 m/s), който замени напусналия Max Pain.

"Deceit - Demise" може да бъде закупен от Фейсбук профила на бандата, от e-mail адреса revengeproject@hotmail.com, както и от профила на групата в Bandcamp.com. Дигиталното разпространение е поверено на AMAdea Music. Следвайки тази връзка, може да слушате безплатно целия албум в YouТube https://youtu.be/f0zOPLXVO0c
 
Междувременно, китаристът на квинтета Станислав Василев - Staffa пусна шестия си самостоятелен албум "За омразата с любов". Подобно на предшественика си "Streets Аre Speaking" (2017), дискът се състои изцяло от авторски парчета. Той е записан, миксиран и мастериран в Revenge Studios. Барабанните партии са дело на Николай Кустев (The Revenge Project), а на баса се изявява Красимир Тенев (Лора, Amoric).

"За омразата с любов" може да бъде чут ТУК.
 
The Revenge Project @ Reverbnation