MySound.bg

Stop The Schizo свирят с Trope oт Холивуд

01.10.20 / 23:59

Stop The Schizo свирят с Trope oт Холивуд

Родната алтърнатив банда Stop Тhe Schizo ще свири в столичния бар "Тънка червена линия" от 20.30 ч. на 1 октомври.

Американците Trope ще бъдат специални гости на нашата супергрупа.

Stop Тhe Schizo е основана в София през 2014 година. Както MySound.bg вече писа, в нея са членове на Mental Architects, Балканджи, Cigaretta и Lovers Оf Тhe Bomb. Звукът им съчетава разнообразни течения от алтернативния поп и рок в опит да открият нещо, което трудно се описва и бандата нарича "авангарден алтърнатив". Имат издадени два мини албума - "Start" (2016) и "Extended Glorious Splendor" (2018), които могат да бъдат свалени от https: //stoptheschizo.bandcamp.com/. През октомври Stop The Schizo ще пуснат и Live Sessions с видео на пет песни в техния YouTube канал, сред тях и чисто нов сингъл.

Trope е алтернативна рок група с прогресивни елементи от Холивуд, Лос Анджелис. Mike Fraser (AC/DC, Metallica) и David Bottrill (Tool, Peter Gabriel) са само част от имената, които стоят зад проекта. В този момент от годината Trope трябвало да са на турне с гигантите от King’s X, но заради актуалната епидемиологична обстановка, то се отлага за 2021 г. На вокалистката Diana Studenberg и продуцента мултиинструменталист Moonhead обаче им се свири и така - за радост на българската публика, ще се състои инцидентният концерт в София.  

Бар "Тънка червена линия" ще работи изцяло съобразявайки се с всички актуални противоепидемични мерки за безопасност, няма да приема резервации и максимално допустимата публика ще бъде сто души. Ранното отиване е препоръчително.

Вратите отварят в 18.00 ч.

Вход: 10 лв.

Събитието във Фейсбук e тук: https://www.facebook.com/events/315874893037801/
Видеопоздрав: https://www.facebook.com/StopTheSchizo/videos/812895579484091  

Stop The Schizo във Фейсбук: https://www.facebook.com/StopTheSchizo
 
Trope Official website: tropetheband.com