MySound.bg

Лили Иванова обяви нови дати за турнето си

18.02.21 / 00:01

Лили Иванова обяви нови дати за турнето си

Лили Иванова, чиито изяви се очакват с огромно нетърпение от публиката, обяви нови дати за националното си турне за 2021 година.

Причината са продължаващите противоепидемични мерки в страната и света, касаещи и организирането и провеждането на културни събития.

Примата ще изнесе девет големи концерта през есента и зимата. Първият е във варненския летен театър на 3 септември, а финалът на обиколката - в София в три последователни вечери – 14,15 и 16 декември в зала 1 на НДК.

"С оглед на продължаващите противоепидемични мерки в страната и света, касаещи и организирането и провеждането на културни събития, Турне 2021 се отлага за периода септември - декември 2021 г.", известиха от екипа на звездата добавяйки, че се налага отмяна на концертите в следните градове: Видин, Сливен, Благоевград, Добрич, Хасково, Гоце Делчев, Самоков, Плевен и Пазарджик.

С нови дати са концертите в Пловдив (Античен театър, 14 септември), Бургас (зала "Младост", 25 октомври), Велико Търново (ДКС, 9 ноември), Шумен (арена "Шумен", 11 ноември) и Русе (ОЗК арена Русе, 13 ноември).

Както MySound.bg писа, турнето на Лили Иванова първоначално трябваше да е между април и ноември миналата година, но не се състоя заради пандемията от коронавирус и рестриктивните  мерки. Бяха обявени нови дати за пролетта тази година, но заради все още действащите ограничения от екипа ѝ отново промениха афиша. На новите дати ще бъдат спазени всички актуални към момента противоепидемични мерки, наложени от публичните власти, уточняват организаторите.

Междувременно стана ясно, че, според източници, много близки до звездата, тя обмисля да пусне луксозен мултимедиен проект, включващ албум с нейни стари снимки и спомени и разговори с журналисти. Част от тези архивни фотоси Лили публикува вече в социалните мрежи, а за другата феновете ѝ ще трябва да почакат.