Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък


Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък

1588

Sofia Live Club представя изключително интересния нов музикален проект Quintet Colors, който за първи път ще се качи на сцената в популярния клуб в 21.00 ч. на 21 март, четвъртък.  

Музиката на Quintet Colors е задвижена от енергията на петима популярни поливалентни музиканти – гъдуларката Христина Белева, китаристът Петър Миланов, пианистът Димитър Горчаков, контрабасистът Васил Хаджигрудев и бийтбоксърът Александър ДеяновSkiller. Магнетичният им Квинтет от цветове е пресечната точка за тези музиканти, които публиката е виждала в най-различни общи проекти - Белева/Миланов, UnTraditional Duo, Белева/Хаджигрудев, проектът Буучиимиш на хор Мистерията на българските гласове, Clavexperience и др.

В музикалната (и духовна!) среща на толкова различни - на пръв поглед - и толкова събиращи се в цялото творци, стои импровизацията и авторските им пиеси, родени от взаимно вдъхновение. Вдъхновение от българския фолклор, от една страна, а от друга – осезаемият калейдоскоп от цветове, който разпръсква всеки един от тях.

И ако перифразираме известния скулптор Константин Бранкузи, "Не търсете загадъчни формули или le mystère. Quintet Colors ни дават чиста радост".

Билети за събитието могат да бъдат намерени на more.com и Eventim. Останала е малка бройка на промоционална цена от 20 лева. 

След изчерпването цената ще е 25 лв., а в деня на концерта и на място - 30 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички